RPM Hopprep & Speedrope för Crossfit | aworkoutcompany.se

RPM

RPM har ett uppdrag om att inspirera till rörelse, träning och motion genom kvalitetsprodukter och kläder, designade för att hjälpa atleter och äventyrare att förbättra sin prestation och samtidigt få ut maximal glädje av det de gillar mest. Ett hopprep är högst personligt och är ett redskap alla motionärer och atleter bör äga.

För att kunna prestera på max måste du ha ett hopprep som är anpassat efter din längd, teknik och stil. 2008 bestämde RPM sig för att återinnovera en kategori och produkt som länge varit densamma och som stått still i utvecklingen. RPM tog sin erfarenhet inom design, ingenjörskonst och träning och lyckades ta fram det senaste inom hopprep.

Ett nytt grepp som inte tidigare skådats. 2012 lanserades det första hopprepet och snabbt blev RPM ett av de mer efterfrågade varumärken för hopprep inom Crossfit-communityn. Sedan den dagen har RPM bestämt sig för att alltid ligga i framkant vad gäller teknik och design inom hopprep och än står de sig riktigt starkt på den internationella scenen.
Visa filter Dölj filter
Färg