Tillbehör CrossFit | Grips, Hopprep & Speedropes | aworkoutcompany.se

Tillbehör Crossfit

Inom crossfit och annan högintensitv träning är tillbehör viktigt, i vår shop har vi samlat tillbehör såsom hopprep, grips, handskydd, tejp och knäskydd. Då kvalitet är vår högsta prioritet hittar ni just de tillbehör som vi själva inte klarar oss utan från några av de största internationella varumärkena RPM, Picsil & Liftgenie. Det kan ibland vara tillbehören som hjälper dig att få ut maximalt resultat av träningen och här hittar du träningstillbehör som hjälper dig lyckas.

Hopprep blir ett allt mer populärt tillbehör både för att utveckla sin kondition i allmänhet men även för att den mer avancerade användaren kräver ett utvecklat och bra hopprep för att bemästra double unders. Grips eller handskydd är för många ett självklart träningstillbehör för att utveckla sin styrka och förmåga i pullups, chest to bar och muscle-ups utan att ha sönder händerna. Pullups och andra liknande övningar kräver bra grips för att undvika sår i händerna och därmed kunna köra fler och längre repetitioner i högre tempo.

Vi kan även erbjuda extra rep till ditt hopprep och tejp för kompletterande skydd mot fingrarna i ditt false grip i och på andra delar på kroppen.

Visa filter Dölj filter
Pris
Varumärke
AWCO A Workout Company Bear KompleX NOBULL Picsil RPM
Färg
Beige Blå Brun Grå Grön Gul Lila Rosa Röd Silver Svart Vit
Storlek
XS S M L XL
Kategori
Crossfit Tejp Grips & Handskydd Hopprep & Speed Rope Lyftarbälten & Skydd Övriga Tillbehör
Carbon Comp Grips 3H Black
Bear KompleX
480 kr
Black Diamond 3 Hole Grips Black
Bear KompleX
580 kr
Speed Rope Black Steel
A Workout Company
400 kr
Carbon No Hole Speed Grips
Bear KompleX
580 kr
3hole Hand Grips Brown
Bear KompleX
480 kr
1  2  Nästa »  |  Visa alla